​Kort præsentation

Om EBI

EBI A/S blev grundlagt i 1939 af Grosserer Erling B. Ibsen, og ledes i dag af Christina Ibsen, som er tredje generation af familien Ibsen.

Firmaet leverer næsten alt indenfor konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til opbygning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

I søsterselskabet Erling B. Ibsen & Søn findes en bred vifte af tekniske agenturer indenfor højspændingsprodukter og løftemateriel til tog.​

Læs mere om EBIs historie her i 75 års jubilæumsskriftet

Ek​sisteret siden 1939 & familie ejet

EBI A/S er en landsdækkende handels- og grossistvirksomhed indenfor salg af konstruktionsstål, værktøjsstål og normdele.

Punktlige & pligtopfyldende

Vores arbejde tager afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor stålbranchen. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Normdele og stål

Vi har et meget bredt netværk af leverandører samt værker i Europa, som alle er kendte for høj kvalitet samt et bredt sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ​

Du har mulighed for at modtage nyt fra EBI A/S. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde formularen.

kontakt

​EBI A/S

Sylvestervej 7, 2610 Rødovre


Telefon: 4497 8111

E-mail: salg@ebi.dk

CVR​: 62546611

linkedin-white

Om EBI A/S

Firmaet leverer næsten alt indenfor stål - konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til bestykning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

Copyright ​EBI A/S