Know-how og erfaring

Konstruktionsstål & Specialstål

​Leder du efter løsninger indenfor konstruktionsstål eller specialstål?

Hos EBI leverer vi stål til industrien. Det arbejde vi udfører, og de løsninger vi tilbyder, tager afsæt i vores mangeårige erfaring med forskellige opgaver indenfor stålbranchen. Det betyder, at vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Kort leveringstid

Hos EBI har samarbejdet med vores kunder topprioritet, og derfor tilbyder vi en så kort leveringstid som muligt, så man som kunde hurtigt kan komme i gang eller komme videre med sine projekter. Det betyder, at man som kunde alt efter produkt og mængde får leveret sit stål fra europæiske samarbejdspartnere indenfor 5-8 arbejdsdage.

Ved større saveopgaver eller produktionssavning aftales leveringstiden fra gang til gang og vi bestræber os altid på, at vores kunder får leveret materialerne så hurtigt som muligt.

Know-how og erfaring

Hos EBI har vi gennem tiderne indgået i og leveret stål til både større og mindre projekter, hvor vi har stillet vores viden og produkter til rådighed, og dermed været med til at sikre det bedst mulige slutresultat.

Konstruktionsstål hos EBI

Konkret tilbyder vi hos EBI et bredt sortiment indenfor:

  • Ulegeret stål, S235, S355
  • Automatstål, 11SMn30+C
  • Kulstofstål, C35, C45, C60
  • Varmefast stål, C22.8/P250GH, 16Mo3
  • Sejhærdningsstål, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 30CrNiMo8
  • Indsætningsstål, 16MnCr5, 17CrNi6-6, 18CrNiMo7-6
  • Blankt- og centerless-slebet stål
  • Nitrerstål, 34CrAlNi7
  • Kuglelejestål, 100Cr6

Vi kan også tilbyde specielle legeringer indenfor samtlige produktområder.

Materialerne kan leveres i hhv. runde dimensioner, blokmateriale, fladstål samt plader i valset / smedet, skaldrejet eller blanktrukket udførsel.

​​

​Specialstål hos EBI

Hos EBI finder du et stort udvalg af specialstål fra vores mange forskellige samarbejdspartnere.

​​Vi kan bl.a. skaffe ARMCO® og nedenstående rustfri produkter.

Ovenstående kan leveres i runde dimensioner, plader og wire.

Derudover kan vi levere Hastelloy®, Alloy, Inconel® og Titan legeringer.

Leveringsprogrammer

​Nedenstående leveringsprogrammer viser et udpluk af de produkter, som vi har mulighed for at levere enten fra europæiske lagre eller ny-produktion, alt efter aftale og behov.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere omkring vores forskellige løsninger indenfor Konstruktionsstål & Specialstål eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4497 8111 eller mail salg@ebi.dk.

Ek​sisteret siden 1939 & familie ejet

EBI A/S er en landsdækkende handels- og grossistvirksomhed indenfor salg af konstruktionsstål, værktøjsstål og normdele.

Punktlige & pligtopfyldende

Vores arbejde tager afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor stålbranchen. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Normdele og stål

Vi har et meget bredt netværk af leverandører samt værker i Europa, som alle er kendte for høj kvalitet samt et bredt sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ​

Du har mulighed for at modtage nyt fra EBI A/S. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde formularen.

kontakt

​EBI A/S

Sylvestervej 7, 2610 Rødovre


Telefon: 4497 8111

E-mail: salg@ebi.dk

CVR​: 62546611

linkedin-white

Om EBI A/S

Firmaet leverer næsten alt indenfor stål - konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til bestykning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

Copyright ​EBI A/S