stålforhandler

Værktøjsstål

​EBI har mulighed for at levere et bredt sortiment indenfor nedenstående kategorier:

  • Koldarbejdsstål, w. nr. 1.1730, 1.2210, 1.2363, 1.2379, 1.2510
  • ​Varmarbejdsstål, w. nr. 1.2343, 1.2344
  • ​Plastformstål, w. nr. 1.2083, 1.2311, 1.2312, 1.2764
  • ​High-Speed stål, w. nr. 1.3343

​​

Vi har også mulighed for levering af specielle pulvermetallurgiske stål som f.eks. Ferro-Titanit®, CPM, ASP og TSP. Ligeledes Aluminium, Ms/Cu og Wolfram legeringer til specialopgaver.


Ovenstående kan leveres i runde dimensioner, blok-materiale samt fladstål.

​​

Forbearbejdet stål

EBI har derudover igennem mange år leveret forbearbejdet slebet værktøjsstål i længden 1030 mm i mange forskellige dimensioner og stålkvaliteter. Vores gode samarbejde med flere tyske lagerførende grossister, gør at vi kan levere disse slebne stænger meget hurtigt.

Know-how og erfaring

EBI har med den mangeårige erfaring med arbejde indenfor stålbranchen indgået i, og leveret stål til både større og mindre projekter. Vi stiller glædeligt vores viden og produkter til rådighed, så du kan få den optimale løsning til dit projekt.

Kort leveringstid

Gennem vores europæiske samarbejdspartnere, har vi mulighed for at levere værktøjsstål fra europæiske lagre, som alt efter produkt og mængde, har en leveringstid på 5-8 arbejdsdage. Derudover har vi mulighed for at bestille hjem fra ny-produktion hos forskellige stålværker.

​​

​Leveringsprogram

Nedenstående leveringsprogram viser et udpluk af de produkter, som vi har mulighed for at levere enten fra europæiske lagre eller ny-produktion.

Leveringsprogram Værktøjsstål

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere omkring vores forskellige løsninger indenfor Værktøjsstål, metaller og pulverstål eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4497 8111 eller mail salg@ebi.dk.

Ek​sisteret siden 1939 & familie ejet

EBI A/S er en landsdækkende handels- og grossistvirksomhed indenfor salg af konstruktionsstål, værktøjsstål og normdele.

Punktlige & pligtopfyldende

Vores arbejde tager afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor stålbranchen. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Normdele og stål

Vi har et meget bredt netværk af leverandører samt værker i Europa, som alle er kendte for høj kvalitet samt et bredt sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ​

Du har mulighed for at modtage nyt fra EBI A/S. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde formularen.

kontakt

​EBI A/S

Sylvestervej 7, 2610 Rødovre


Telefon: 4497 8111

E-mail: salg@ebi.dk

CVR​: 62546611

linkedin-white

Om EBI A/S

Firmaet leverer næsten alt indenfor stål - konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til bestykning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

Copyright ​EBI A/S