Normdele

Hos EBI A/S lægger vi stor vægt på at være en af de førende og mest servicemindede udbydere af normdele. Derfor tilbyder vi vores kunder et bredt sortiment af kvalitets normdele til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af produkter til brug i værktøjsindustrien inden for snit, stans og plast.

Hos EBI A/S tilbyder vi alt fra søjler, bøsninger, gasfjedre og FIBROFLEX® til søgerstål og underlagsfolie og meget mere. Vi står klar til alt, lige fra den lille ordre til den store udskiftning af alle sliddele i et værktøj. Vi efterkommer gerne alle forespørgsler fra vores kunder, også når der er brug for specielle dimensioner.

Hos EBI A/S er det essentielt at have de bedste samarbejdspartnere. Vi har agenturet i Danmark for FIBRO Normdele og Hasberg Schneider, og derudover et mangeårigt samarbejde med HEINRICH KIPP. Vores samarbejdspartnere har fokus på høj kvalitet og et bredt produktprogram. Herunder kan du se leveringsmulighederne fra vores samarbejdspartnere.​​

FIBRO
Hasberg Schneider
KIPP

EBI A/S har også gennem mange år leveret emner efter tegning i hårdmetal i kvaliteten K05 og K10.

Vi ser det som en central opgave, at levere vores produkter hurtigst muligt. Vores leveringstid af FIBRO normdele er normalt 2-3 dage, men vi kan også levere fra dag til dag ved hastesager. Leveringstiden på øvrige normdele varierer afhængigt af det ønskede produkt.

Hvis du ønsker at høre mere om vores normdele eller ikke kan finde de normdele, som du skal bruge, eller har du specielle ønsker, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. 44 97 81 11 eller salg@ebi.dk. Med vores mangeårige samarbejde med FIBRO kan vi tilbyde vi en helt exceptionel erfaring indenfor normdele.​

Ek​sisteret siden 1939 & familie ejet

EBI A/S er en landsdækkende handels- og grossistvirksomhed indenfor salg af konstruktionsstål, værktøjsstål og normdele.

Punktlige & pligtopfyldende

Vores arbejde tager afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor stålbranchen. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Normdele og stål

Vi har et meget bredt netværk af leverandører samt værker i Europa, som alle er kendte for høj kvalitet samt et bredt sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ​

Du har mulighed for at modtage nyt fra EBI A/S. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde formularen.

kontakt

​EBI A/S

Sylvestervej 7, 2610 Rødovre


Telefon: 4497 8111

E-mail: salg@ebi.dk

CVR​: 62546611

linkedin-white

Om EBI A/S

Firmaet leverer næsten alt indenfor stål - konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til bestykning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

Copyright ​EBI A/S