​Hasberg Schneider GmbH

Hasberg har et meget bredt program indenfor Søgerstål og Underlagsfolie. Anvendelsesmulighederne er mange, som f.eks. underlagsfolie til oprettelse af emner, til værktøjsopbygning og mekaniske opstillinger, til tolerancemåling, til små stansedele med høj nøjagtighed og meget mere.

Produkterne leveres i nedenstående standard størrelser. Specielle dimensioner efter forespørgsel.

​Hent leveringsprogram

Leveringstider

Vi har altid et mindre udvalg på lager i Glostrup med mulighed for dag til dag levering.

Derudover trækker vi fra Hasberg´s lager med en leveringstid på 5-10 arbejdsdage.

Eksempel på Hasberg 2.2 certifikat

Ek​sisteret siden 1939 & familie ejet

EBI A/S er en landsdækkende handels- og grossistvirksomhed indenfor salg af konstruktionsstål, værktøjsstål og normdele.

Punktlige & pligtopfyldende

Vores arbejde tager afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor stålbranchen. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner med løbende ordreopfølgning.

Normdele og stål

Vi har et meget bredt netværk af leverandører samt værker i Europa, som alle er kendte for høj kvalitet samt et bredt sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ​

Du har mulighed for at modtage nyt fra EBI A/S. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde formularen.

kontakt

​EBI A/S

Sylvestervej 7, 2610 Rødovre


Telefon: 4497 8111

E-mail: salg@ebi.dk

CVR​: 62546611

linkedin-white

Om EBI A/S

Firmaet leverer næsten alt indenfor stål - konstruktionsstål, værktøjsstål, specialstål og metaller. Hertil kommer normdele til bestykning af værktøjer via agenturerne FIBRO, Hasberg Schneider og KIPP.

Copyright ​EBI A/S